Vahit Tuna Anadolu Lisesi

WEB https://vtal.meb.k12.tr
Adres : Esenler Mahallesi, Sadi Fenercigil Caddesi, Çukurçayır Mevkii, No1 ÇANAKKALE
VİZYON : “Kendi değerleri ile barışık olmanın yanında, evrensel değerleri özümsemiş, ülkesinin ekonomik ve toplumsal ihtiyaçlarına cevap verebilecek meziyetlere sahip, evrensel düzeyde kendi akranlarıyla rekabet edebilecek her türlü donanıma sahip, kendisini, ülkesini ve tüm insanlığı iş birliği içinde ileriye, en iyiye taşıma çabasını sürekli olarak ortaya koyan bireyler yetiştirmektir.”
MİSYON : “Kendi değerleri ile barışık olmanın yanında, evrensel değerleri özümsemiş, ülkesinin ekonomik ve toplumsal ihtiyaçlarına cevap verebilecek meziyetlere sahip, evrensel düzeyde kendi akranlarıyla rekabet edebilecek her türlü donanıma sahip, kendisini, ülkesini ve tüm insanlığı iş birliği içinde ileriye, en iyiye taşıma çabasını sürekli olarak ortaya koyan bireyler yetiştirmektir.”
BAŞARILAR : Okulumuz menüsünden ulaşılabilir.

Biyoloji Laboratuvarı :1
Öğretim Şekli :Tam gün
Saatler : 9, 10, 11 ve 12. SINIFLAR: 08:30 - 16:00 (TÜM GÜNLER)
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : İNGİLİZCE-ALMANCA
Isınma : Doğalgaz
Servis :
Ulaşım : Belediye otobüsleriyle
Yerleşim Yeri : Yaklaşık 3800 metrekarelik alanda yer alan Vahit Tuna Anadolu Lisesi 9007 metrekarelik bahçeye sahiptir. Binamız bodrum+zemin+3kat ve ayrıca bir spor salonundan oluşmaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Şehir Merkezinde
Kontenjan Bilgileri :